maanantai 13. tammikuuta 2014

Ruotuun!

Nyt on taas palattu ruotuun ruokavalion osalta. Ostin loppuviikosta jopa puhdistuskuurin luontaistuote kaupasta, että jouluna tuleen pöhötyksen saisi tästä kropasta veks. On ollut ihanaa syödä taas kasvispainotteisesti ja terveellisesti, ei ole tarvinnut kärsiä turvotuksesta ja närästyksestä. Liikuntamotivaatio on ollut edelleen hakusessa ja nyt kun pakkanen nousi yhtäkkisesti, lenkkeily ei huvita sitten ei ollenkaan. 

Mutta! Voitin yhden liikuntaan liittyvän pelkoni kuitenkin viime viikolla! Ilmoittauduin nimittäin ryhmäliikuntaan ja lajina on Taiji! Olen ollut pienestä asti kiinnostunut kamppailulajeista, mutta en ole koskaan uskaltanut ilmoittautua kursseille. Liikuntatunneilla saadut traumat ovat olleet aina esteenä, puhumattakaan isän painostuksesta, perfektionistisesta tavoittelusta ja arvostelusta. (nyt kyllä isä on siinä suhteessa muuttunut, onneksi!) Tunsin oikein konkreettisesti kuinka sysäsin sen pelon syrjään. Taiji on kiinnostanut minua jo useamman vuoden, sillä siihen liittyy vahva meditatiivinen puoli. Ensimmäiset treenit ovat huomenna ja odotan sitä todella innolla! Kurssi kestää reilut kolme kuukautta ja harjoitukset ovat kahdesti viikossa. 

Ajattelin mennä huomenna myös salille. Edellisestä kerrasta onkin aivan turhan pitkä aika. Se lähteminen, aikaan saaminen on sitä vaikeinta. Kehtuuttaa niin perkeleesti, siksi en viime viikollakaan saanut persetteä ylös penkistä. Mutta nyt on jo sellainen olo että SAATANA, läski liikkumaan ja äkkiä. Uimahallikortissakin olisi vielä 9 kertaa käyttämättä, ois kiva käydä sielläkin. Vesijumppakin kiinnostaisi, mutta siitä pitää vissiin maksaa vielä ekstraa. Rahahommat vähän meinaa painaa päälle kun tämä ruokavalio on vaan niin pirun kallista. Mutta ei auta. Olisipa oma kasvimaa, vaikka eihän talvella mikään kasva :D

Mutta nyt tsemppiä! Tsemppiä niin perkuleesti niin minulle kuin teille kaikille. Läski lätisemään ja kilot pois! Tervetuloa terveempi elämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti