keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Elämä on kamppailulaji

Edelleen olen joutunut taistelemaan makeanhimoa vastaan. Sunnuntai iltana romahdin aivan täysin ja sain ahdistuskohtauksen. Hermot oli kireällä ja itkin puoli tuntia vuolaasti. Olin epätoivoinen koko elämäntaparemontin suhteen, asenne alkoi muuttua negatiiviseksi. Aloin nähdä kaikki asiat vaikeina ja jopa ylitsepääsemättöminä. Tiesin, että jos olisin tässä tilanteessa yksin, luovuttaisin. Antaisin olla ja palaisin takaisin vanhaan, epäterveelliseen elämään. Ruokailuista oli tullut pelkkä stressin aihe ja kaipasin hölläystä ja ison annoksen iskender kebabia ja jälkiruuaksi joulusuklaata. Itkin, itkin ja itkin. 

Maanantaina oli muutto takaisin kotiin. Remontti on asuntomme osalta ohi ja voi että on ihanaa olla kotona! WC on todella upea, moderni mustavalkoharmaa. Vaihdoimme järjestystä olohuoneessa ja tämä on nyt todella kotoisa. Kaaos täällä vielä on, mutta pikku hiljaa tästä saa taas kodin, ja jouluisen sellaisen! Sain äidiltä jotain vanhoja joulukoristeita ja ostin muutaman uuden kaupasta. Maanantaina ei ehtinyt tulla makeanhimoa, oli niin touhukas päivä. Mutta tiistai-iltana se iski taas, eikä asiaa helpottanut yhtään kun katsoimme Koko Suomi leipoo- ohjelmaa jonka aiheena oli suklaa. Voi helvetti en pahemmin sano. Olen ensimmäisen luokan masokisti. Ahmin ruokaa makeanhimoon. En ylittänyt kalorimäärää, mutta ahmin.

Tänään oli todella lähellä etten mennyt hakemaan kebabannosta, mutta menin kiltisti kotiin ja söin kanasalaatin. Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin koiran kanssa hikilenkille. Kävelimme tunnin ja pingoin niin nopeasti kuin jaloistani pääsin. Tuli ihan helvetin hyvä olo! Jaksoin kävellä niin kevyesti enkä puuskuttanut ollenkaan! Syke nousi ja tuli lämmin, mutta jaksoin! Huomenna menen salille tsempparin kanssa ja viikonlopuksi menemme toiselle paikkakunnalle ystäväni 30- vuotis syntympäpäiville. Ne pidetään ravintolassa ja aion ottaa jonkun hyvän, ruokavalioon sopivan annoksen ja hemmotella itseäni luvan kanssa. 

Tuloksista sen verran, että sunnuntaina kävin vaa'alla ja kahdessa viikossa kiloja oli taas lähtenyt se tasan kaksi. Kokonaispudotus on siis 9 kg. Senttejä ei ollut lähtenyt, mutta en ottanut sitä niin vakavasti. Ei ihme, sillä viime viikko ei paljon liikunnalta maistunut. Nyt pitää tehdä siihen taas muutos ja täällä kaupungissa onkin enemmän vaihtoehtoja ja hyviä lenkkireittejä. Huomenna siis alkaa saliharjoittelu ja pian voisi hankkia kortin uimahalliin.

Kyllä tämä tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti