torstai 21. marraskuuta 2013

Uusia tuulia

Onpa kiva alkaa kirjoittamaan postausta, jonka tietää olevan positiivisempi. Liikunta on alkanut taas maistumaan! Viime viikolla kävin tsempparin kanssa salilla ja hän ohjasi minulle aerobisia juttuja sisältävän treenin, jota alan tehdä joka toinen viikko. Tällä viikolla kävin tiistaina taas salilla hänen kanssaan ja oli punttiohjelman vuoro, jota teen sitten myös joka toinen viikko. Eli aerobista ja punttia vuoroviikoittain, ainakin se 3 kertaa viikossa. Ja aluksi pyrin siihen, en halua tehdä salista pakkomiellettä ja tiedän  että pian  se alkaa maistumaan sahanpurulta jos ajaa itsensä liian piippuun. Lenkkeily  on alkanut myös maistumaan tutuissa kotimaisemissa. Eilen tehtiin taas hikilenkki koiran kanssa ja tänään kävin taas salilla. Huomenna vielä jos jaksaisi niin sitten voisi ottaa viikonlopun iisimmin. 

Lauantaina olisi taas vaaka- ja mittauspäivä. Se on aina yhtä jännittävä ja jopa vähän  ahdistava. Aina miettii, että onko painoa pudonnut. Nyt kun salilla käynti on aloitettu, tulee varmasti kertoja, ettei paino ole pudonnut ja silloin pitää muistaa että lihas on alkanut kasvaa, sillä ruokavaliosta en ole tinkinyt. Nyt on ollut helpompaa senkin kanssa, ei ole tehnyt mieli makeaa niin paljon muutamana päivänä. Ystäväni syntymäpäivillä söin ravintola annoksen hyvillä mielin, sillä olen pitänyt ruokavaliosta niin tiukasti kiinni että annoin itselleni luvan herkutella ammattilaisen tekemällä ruualla. 

Tsempparin, siis personal trainerini tekemät treenit on kyllä ihan mahtavia! Tulee hiki ja hapottaa, eli läski tirisee! Yritän mahdollisimman pian hankkia kortin uimahallille, niin saa monipuolista liikuntaa ja tykkään uimisesta! Eilen illalla kävelin erään liikuntakeskuksen ohi ja vähän haaveilin jo ryhmäliikunnastakin, joka on minulle todella uutta! Olen kammonnut niitä koulukiusauksen takia todella paljon, mutta nyt ne alkavat kiinnostaa. Ehkä tsekkailen netistä...

Yleisfiilis on siis hyvä, jännittynyt omalla tavallaan.

 Toivotan teille kaikille hyvää viikkoa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti