maanantai 4. marraskuuta 2013

Reissufiiliksiä

Olipa mahtava halloween ja oli aivan ihanaa nähdä taiteilijaystäviä! Juttua riitti ja meillä oli todella hauskaa!

Juhlissa sai harjoittaa itsekuria. Pöytä notkui suolaisia herkkuja, karkkia, boolia... Ihmiset puhuivat lempiherkuistaan. Välillä alkoi itselläänkin tekemään herkkuja mieli, mutta aika pitkälti sivuutin kaikki ne puheet eikä pöydällä olevat herkutkaan alkaneet vituttamaan. Keskityin olennaiseen, eli ystäviini ja puputin mielelläni rahkaa ja kanasalaattia. Varauduin kyllä todella hyvin omilla eväillä. Juhlissa vaan meni sen verran pitkään että yöllä piti syödä pari leipää, mutta en ottanut sitä niin vakavasti. Eikä tehnyt mieli oikeastaan alkoholia, siitä on ollut helppo päästää irti. En kaipaa sitä oikeastaan ollenkaan. Eikä minua haitannut että muut joivat, minulla oli todella hauskaa! Ajomatkat olivat mahtavia, sai ihastella kauniita maisemia ja oli ihana jutella henkeviä ystäväni kanssa. Hän on minulle sielunsisar, ja olen onnellinen että olen kohdannut sellaisen ihmisen kuin hän.

Nyt siis alkaa uusi viikko. Tänään on terapia. Heräsin sen verran myöhään, etten kerennyt vetää aamutreeniä, mutta iltapäivällä on vielä aikaa liikkua.

Mites teidän viikonloppu meni?

Vielä loppuun isken ihanan kevyen ja hyvänmakuisen reseptin. Lähtöpäivänä mietin kuumeisesti mitä tekisin päivälliseksi ja löysin kaapista pussillisen pakasteherneitä - hernesosekeittoa siis!

- 1 pussi rainbow pakasteherneitä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 fon du chef kasvisliemikuutio
- vettä (peittää juuri ja juuri herneet)







 
Aineet vaan kattilaan ja antaa porista hetken sitten vaan soseuttaa koko komeuden. Ihanan makeaa sosekeittoa! Jos haluaa, tähän kävisi esimerkiksi lime- kookoskerma! Ripottelee hieman auringonkukansiemeniä päälle ja ääntä kohti. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti