keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Aamuvirkku

Heräsin tänä aamuna todella pirteänä. Vedin puuron naamariin ja siirryin koneelle kuuntelemaan iloista musiikkia. Minulla oli olo että "HALUAN LIIKKUA"! Se on minulle aivan jotain täysin uutta! Voiko oikeasti sokeriaddiktista ja sohvaperunasta tullakin liikunnan harrastaja? Toivottavasti ja ilmeisesti voi! Otin personal trainerini tekemän kuntojumppaohjelman ja painuin tekemään sitä ulos, sillä siellä saa paremmin happea. Vaikka satoi hieman, en antanut sen haitata. Treeni on raskas, tsemppari ei todellakaan päästä minua vähällä. Paljon eri kyykkyjuttuja ja reidet onkin todella kipeät! Tietää tehneensä ja huomenna voi sattua vielä enemmän! Mutta on näissä reisissä paljon mistä lähteä! Eiköhän tuo treeni parin kuukauden päästä tunnu jo helpommalta! Mä tein sen, kokonaan! Jaksoin! Se on iso asia. Huomenna ajattelin tehdä palauttavan kävelyn ja venytellä kunnolla.

Löysin muuten hyvän artikkelin, joka tuo minullekin järkeä päähän etten pistä itseäni liian piippuun heti alussa: http://keventajat.fi/hyvinvointi/liikunta/tassa-ovat-treenaajien-pahimmat-virheet-%C2%AD%E2%80%93-ala-sorru-naihin

Jotenkin on tuntunut tylsältä, että näissä postauksissa on vain pelkkää kirjoitusta, joten otin kuvia uusista treenikamppeista! Hienosta topista ja aivan ihanasta treenikassista, joka maksoi vaivaiset kymmenen euroa! Sinne mahtuu loistavasti kaikki salikamppeet!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti