Tänään on ollut suuri päivä monessa mielessä. Aamu kahdeksalta oli ensimmäinen terapiatapaaminen ja jo näin alkuun se oli hyvin rankkaa. Vaikka keskusteltiin lähes pelkästään viimeisen kahden viikon kuulumisistani, itkin ja koin suuria tunteita. Kerroin eilisestä paniikki ja raivokohtauksestani. Ensimmäistä kertaa raivostuin niin paljon että tavarat lentelivät. En hallinnut vihani tunnetta, huusin ja heittelin tavaroita. Teki todella paljon mieli satuttaa itseään. Kävin tupakalla rauhoittumassa. Juttelimme pitkään mieheni kanssa ja raivo vaihtui epätoivoiseksi itkuksi. Peloiksi ja ahdistukseksi. Pyytelin anteeksi jatkuvasti ja pelkästään mieheni kauniiden kasvojen katselu sai minut itkemään vuolaammin. Pelkäsin että olen satuttanut häntä ja tehnyt hänen elämästään vaikeampaa. Kerroin siitä, miten paljon pelkään menettäväni hänet. Hän otti minut kainaloon ja sain itkeä siinä. Tuntui siltä etten halua päästää ikinä hänestä irti, että aivan kuin hän katoaisi jos nyt päästäisin irti hänen kädestään. Olin lohduton. Mutta viimein taas rauhoituin kun juttelimme, kävimme saunassa ja vietimme rauhallisen illan. Kerroin tästä, elämäntaparemontti päätöksestäni ja ahdistuksestani. Terapeutti vaikuttaa todella empaattiselta ja ymmärtäväiseltä. Aika kului todella nopeasti ja minulla olisi ollut vielä tajuttoman paljon sanottavaa. Istunto oli raskas ja olin pitkään sen jälkeen vielä itkuinen.


Kävin tervehtimässä vanhempaa naishenkilöä, joka on tietyllä tavalla varaäiti niin minulle kuin miehelleni. Sen jälkeen kävin katsomassa kotiamme, joka on täyden remonttitohinan alla. Vessa oli purettu kokonaan ja keittiössä jotain juttuja aloitettu. Hain postit, vähän lisää lämmintä vaatetta ja elokuvia. Siitä läksin kaupoille ja oloni oli siellä kierrellessäni jo rauhallisempi ja odotin kovasti tsempparin tapaamista. Ostin halppiskaupasta todella kivan jumppatopin ja parit halvat collegehousut sekä Pikku Myy jumppakassin <3 En voi vastustaa muumituotteita! Kaupasta ostin paljon terveellistä ruokaa, mahdollisimman monipuolisesti.
12 jälkeen menin hesburgerille (eikö ole ironista!) odottamaan tsempparia. Täyttelin siinä odotellessani paksua elämänkerta lomaketta, jonka sain kotitehtäväksi terapiasta. Join kahvia ja vettä odotellessani. Nostin katseeni ja näin niin kauniin ja iloisen ilmestyksen. Se oli tsempparini! Minulla oli kysymyslista, johon kävimme heti käsiksi ja sain todella paljon hyödyllistä tietoa asioista, nyt ei tarvitse stressata niin monesta asiasta. Hän tekee minulle alustavan treenisuunnitelman tänne mökillä olo ajaksi, sekä ruokaohjelman. Sain jotenkin niin ihanan energisen ja positiivisen kuvan tästä naisesta, että minulle tuli todella hyvä olo. Hän huokui sitä.  Hänen kanssaan oli helppo jutella, eikä tullut yhtään sellainen olo että hän arvostelisi tai ajattelisi minusta pahaa painoni takia. Tunsin hyväksyntää omana itsenäni ja aitoa auttamishalua tavoitteeseen pääsemiseksi. En olisi voinut kohdata ihanampaa ihmistä, jonka kanssa aloittaa tämä matka terveellisempään elämään. Olin todella innoissani tapaamisen jälkeen, odotan todella paljon seuraavaa tapaamistamme. Hänen pirteytensä ja positiivisuutensa tarttui minuun! Kiitos.


Tapaamisen jälkeen lähdin hakemaan ystävääni asemalta. Emme ole nähneet muuttoni jälkeen. Oli ihanaa nähdä iloiset ja tutut kasvot, tärkeän ystävän kasvot. Saamme olla pari päivää mökillä ihan omassa rauhassa, sillä mieheni on keikalla bändinsä kanssa Helsingissä. Ja tämä hetki erossa tulee tekemään meille todella hyvää. Keskustelut ystäväni kanssa ovat olleet todella syvällisiä, henkeviä ja voimauttavia. Hänkin on kokenut todella paljon viimeisen vuoden aikana. Ihailen häntä monessa suhteessa. Hän opetti minulle myös meditoinnin saloja! En olisi uskonut että pystyisin saavuttamaan yhtään mitään ensimmäisellä kerralla, mutta oli hetkiä, jolloin tunsin olevani humalassa. Sydämeni tuntui raskaalta ja vatsaani poltteli. Se oli kuulemma chakrojen puhdistumista. Ehkä alan tekemään tätä enemmänkin? Hänen kanssaan on helppo olla ja ihana keskustella. Soitin miehelleni päivällä ja hän kuulosti todella pirteältä ja minulle tuli tosi hyvä mieli.Illalla hän laittoi minulle ihanan tekstiviestin ja minä tunsin sen! Tunsin sen saman kutkutuksen ja kihelmöinnin vatsanpohjassa, kuin silloin alkuaikoina! Ujo hymy nousi kasvoille ja teki mieli peittää ilmeensä. Se oli ihana tunne!
Nyt kuuntelemme rauhallista musiikkia ja jatkamme illanviettoa keskustelujen merkeissä. Kiitos tästä päivästä!