maanantai 28. lokakuuta 2013

Läski tirisee!

Tänään oli tapaaminen tsempparin kanssa ja menimme tutustumaan tulevalle kuntosalilleni. Hän piti minulle kunnon tunnin mittaisen "rääkkitreenin". Hikoilin kuin pieni, tai oikeastaan vähän isompikin sika. Paljon erilaisia liikkeitä ja uusia juttuja, todella monipuolista treeniä! Voin kertoa että oli hyvä fiilis niin tehdessä ja etenkin sen jälkeen. En olisi voinut löytää parempaa personal traineria, hänellä on juuri niin oikeanlainen tapa kannustaa minua jatkamaan silloin kun en meinaa enää jaksaa. Rauhallinen ja positiivinen. Hänestä muutenkin huokuu se positiivinen elämänasenne niin vilpittömästi. Ei mikään tekopirteys vaan aito, positiivinen elämänasenne! Hänen kanssaan ja ohjauksessaan on todella ihanaa ja helppoa treenata. Kävimme treenin jälkeen syömässä ja kahvilla, valitsimme ihanan salaatin joka oli todella hyvää. Ihan prisman tuoretiskiltä. Sain syödäkseni vielä banaanin ja skyr vähähiilarisen rahkan. Oli niin kivaa viettää hänen kanssaan aikaa ja jutella kaikesta, muustakin kuin vain liikkumisesta ja ruokavaliosta. Oli kyllä ihan mahtava päivä!

Olen muutenkin ollut nyt huomattavasti iloisemmalla ja positiivisemmalla tuulella. Nautin niistä tunteista täysin rinnoin! Yritän olla pelkäämättä sitä, että mahdollisesti taas romahdan ja tunnen ahdistusta jatkuvalla syötöllä. En haluaisi tuhlata energiaa siihen. Haluan nyt vaan keskittyä tähän hyvään oloon, niin henkisesti kuin fyysisesti. 

Netin koluaminen tuotti tulosta! Löysin aivan ihania kevyitä reseptejä! Aion tällä viikolla kokeilla chili con tofua ja kikhernepihvejä!

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti